Menu
 

Despre noi

Atelierul Ralitza

Dăruire și Excelență la Superlativ

drapelul românesc gif

Fondat în 2013 de Marieta Kojanov si Dan Govella, atelierul Ralitza, a plecat la drum ca o mica afacere de familie, cu dorința de aduce ceva unic în segmentul de accesorii de manufactura din România.

Creatiile unice, realizate la comanda, in editie limitata sau unicat, au facut ca Brandul Ralitza sa fie primul atelier din Romania care ofera clientilor cea mai impresionanta colectie de accesorii pentru barbati si femei, dar si cea mai exclusivista colectie de sepci de manufactura.

Modelele precum FlatCap, Gavroche, NewsBoy, Gatsby, Riding, Deerstalker (Sherlock Holmes), DriverCap, Fisherman, CountryFlat, KomitkaKapa, ​​BikerCaps, Pachwork, BakerCap, BucketHats, sunt realizate si personalizate de creatoarea Marieta Kojanov.

Designul personalizat, paleta diversa a materialelor, croiul unic, a facut ca Ralitza sa devina un brand cu multe colaborari in Europa si Statele Unite.

Dupa numai trei ani pe piata din România, în 2016, Brandul Ralitza, colaboreaza cu Discovery Channel si realizeaza o speciala si impresionanta colectie de sepci, pentru mini seria filmului History Harley and the Davidson.

Ralitza este furnizor oficial Morgan Club Romania, partener oficial Concursului de Eleganta  Sinaia organizat de Retromobil Club Romania, partener al evenimentelor Retro Regatta , Urmeaza-ti Pasiunea! si alte evenimente care imbina frumosul cu accesoriile clasice si retro.

Atelierul Ralitza participa anual la importante evenimente din Marea Britanie si Italia ca Auto Moto d'Epoca Padova si Pitti Uomo Florenta.