Menu
 

Atelier Ralitza

Atelier de Creație Artizanală!


romanian flag gif

Atelier Ralitza - Fondat în 2013 de Marieta Kojanov şi Dan Lucian Govella!
O afacere de familie care a plecat la drum din dorinţa de a aduce ceva unic şi special în segmentul de accesorii vestimentare din România.  

Personalizare - Calitate - Originalitate
Lucrăm cu o foarte mare atenţie la detalii, folosim materiale de cea mai bună calitate, pentru că ne dorim să realizăm articole care să vă satisfacă pe deplin, ca la final să aveţi o experienţă de cumpărare inedită.

În prezent, atelierul Ralitza produce manual papioane, batiste de buzunar, pin-uri de rever, butoni, bretele, cravate Ascot, eşarfe, fulare, jabouri damă, pălării, şepci şi multe alte accesorii de sezon.
Fiecare produs este realizat cu multă pasiune şi atenţie la detalii. 

Prin creaţiile unice realizate la comandă, în ediţie limitată sau unicat, brandul Ralitza oferă clienţilor o impresionantă colecţie de accesorii pentru bărbaţi şi femei, dar şi cea mai exclusivistă colecţie de şepci de manufactură. 
Modele de șepci precum: Flat Cap, Flat Cap cu Protecţie, Flat Cap Five Panels, Flat Cap Patchwork, Vintage Flat Cap, Retro Flat Cap, Country Flat Cap, Gavroche, Newsboy, Bakerboy, Newsboy Patchwork, Newsboy cu Protectie, Gatsby, Biker, Riding, Deerstalker Hat (Sherlock Holmes), Buket Hat, Ghillie Hat, Hunting Hat, Driver, NYPD Police, Greek Fisherman, Hamburg, Fiddler, Brixton, KomitkaKapa, Bucket Hat, Doker, Boneta Army, Cascheta Guardia Civila, Cascheta Model Officer, Basc Model Francez, Basc Model Scoţian, Mini Hat, Sport şi multe alte croiuri sunt realizate manual şi personalizate de Artizanul Marieta Kojanov

Suntem mereu aici să te consiliem, să alegi produsul potrivit, ca la final să porţi cu placere un accesoriu lucrat cu dragoste şi pasiune, însoțit de o poveste! 

Vă stăm la dispoziţie pentru orice întrebare pe CHAT, mail sau la următoarele numere de telefon:
+40726500697
+447493993504