Menu
 

Experienta

romanian flag gif

Eleganţă ⚜ Tradiţie Excelenţă - peste 25 de ani în industria textilă! 

Când eram la scoală, copil fiind, piesele mele preferate de joacă erau păpuşile şi materialele textile, acestea două se îmbinau perfect cu pasiunea mea pentru haine.
Aveam 19 ani când am decis să devin ucenic într-o croitorie clasică, ce realiza îmbrăcăminte la comanda pentru femei. 

În primii ani am lucrat pentru o mică firmă din cartierul unde am crescut, iar la scurt timp am optat să colaborez cu brand-uri precum Bigotti, Artigiani, Massini ca Şef departament - confecţii cămăşi bărbaţi. 

În 2007 am decis să-mi urmez visul și am ales să mă specializez în croitoria masculină bespoke, iar dupa cinci ani am lansat prima mea linie de accesorii vestimentare și cămăși sub numele Ralitza

După scurt timp, am readus la viață moda șepcilor din perioada La Belle Epoque și am creat prima colecție exclusivă de șepci made to measure din România.
Am ales croitoria tradițională pentru că mi-am dorit să ofer clienților produse personalizate, de calitate superioară, autentice și unice. 

Sunt mândră de faptul că am dat frâu liber imaginației mele și că experiența mea îndelungată în industria textilă se reflectă în toate creațiile mele de accesorii vestimentare și cămăși. 

Te invit să descoperi colecțiile mele unice și să simți pasiunea și atenția la detalii care stau la baza fiecărui produs Ralitza.

Marieta Kojanov - Artizan Ralitza