Despre Noi

Atelierul Ralitza

Dăruire și Excelență la superlativ

romanian flag gif

Fondat in 2013 de Marieta Kojanov si Dan Govella, Atelierul Ralitza a plecat la drum ca o mica afacere de familie, cu dorinta de aduce ceva unic in segmentul de accesorii manufacturate din Romania.

Creatiile unice, realizate la comanda, in editie limitata sau unicat au facut ca Brandul Ralitza sa fie primul atelier din Romania care ofera clientilor cea mai impresionanta colectie de accesorii pentru barbati, dar si cea mai exclusivista colectie de sepci de manufactura.

Modele precum FlatCap, Gavroche, NewsBoy, Gatsby, Riding, Deerstalker(Sherlock Holmes), DriverCap, Fisherman, CountryFlat, KomitkaKapa, BikerCaps, Pachowork, BakerCap, BucketHats, sunt realizate si personalizate de creatoarea Marieta Kojanov.

Design-ul nou, paleta diversa de materiale, croiul unic a facut ca Brandul Ralitza sa devina un brand cu multe colaborari in Europa si Statele Unite.

Dupa numai trei ani pe piata din Romania, in 2016, Brandul Ralitza colaboreaza cu Discovery Channel si realizeaza o speciala si impresionanta colectie de sepci pentru mini seria filmului History Harley and the Davidsons.

Ralitza devine apoi furnizor oficial al Morgan Club Romania, partener al Concursului de Eleganta Sinaia organizat de Retromobil , partener al evenimentelor Retro Regatta by Urmeaza-ti Pasiunea! si al altor evenimente care imbina frumosul cu arta accesoriilor clasice si retro.

Participarile la importante evenimente din Italia ca Auto e Moto d'Epoca Padova si Pitti Uomo Florenta, au facut cunoscute accesoriile Ralitza si pe plan international.