Menu
 

Livrare produse

Condiții de livrare

Produsele comandate se livrează în toată țara. Toate produsele sunt ambalate corespunzător, sigilate și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Returnarea

Dorim să ne mulțumim toți clienții. De aceea, venim în ajutorul acelora dintre dumneavoastră care dintr-un motiv sau altul doresc să returneze produsele.

Clientul are dreptul să notifice în scris că renunță la produs, fără penalități, în termen de 15 zile de la primirea produsului. În conformitate cu Ordonanța de Urgență nr 34/2014, clientul va suporta cheltuielile aferente returnării produsului. Plata este suportată de către client și poate fi efectuată direct la curier sau se va scădea din valoarea sumei ce trebuie returnată către acesta.

Atenție!

Returul produselor se poate face prin curier (nu poștă), dar nu înainte de a completa formularul de retur (disponibil aici) și a primi acceptul din partea noastră. Costurile de transport sunt suportate de către client. Returnarea banilor se face în termen de 15 de zile din momentul în care ați primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur și ați furnizat codul IBAN în care se va rambursa contravaloarea produselor .

În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantității este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

La returnare, nu se acceptă colete cu plata ramburs. Nu se iau în considerare cererile de retur făcute telefonic sau prin alte surse online.