Menu
 

Livrare produse

Condiții de livrare

FIRMA CURIERAT - CARGUS SRL

Produsele comandate - LIVRARE ROMANIA

Pret transport dimensiune 32 x 25 x 10 - greutate pana la 3 kg - 35 lei

Pentru comenzi mai mari de 1000 lei - transport GRATUIT

Toate produsele sunt ambalate corespunzător, sigilate și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Returnarea

Dorim să ne mulțumim toți clienții!

Venim în ajutorul dumneavoastra cu toate informatiile necesare pentru a avea cel mai bun produs.

Produsele de pe siteul de prezentare WWW.RALITZA.RO se lucreaza la comanda, in functie de cerintele si dimensiunile clientului.

Inainte de a plasa o comanda va rugam a cititi Termeni si Conditii, punctul 6 - informatii privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Atenție!

Clientul are dreptul să notifice în scris că renunță (in cazuri exceptionale) sau doreste modificari la produs, fără penalități, în termen de 15 zile de la primirea produsului. În conformitate cu Ordonanța de Urgență nr 34/2014, clientul va suporta cheltuielile aferente returnării si retrimiterii produsului. Plata tur - retur este suportată de către client și poate fi efectuată direct la curier (sau se va scădea din valoarea sumei ce trebuie returnată către acesta de Ralitza.ro).

Returul produselor se poate face prin curier (nu poștă), dar nu înainte de a completa formularul de retur (disponibil aici) și a primi acceptul din partea noastră. Costurile de transport sunt suportate de către client. Returnarea banilor  se face în termen de 15 de zile din momentul în care ați primit acceptul pentru returnarea produselor din partea Ralitza.ro și ați furnizat codul IBAN în care se va rambursa contravaloarea produselor .

În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantității este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

La returnare, nu se acceptă colete cu plata ramburs. Nu se iau în considerare cererile de retur făcute telefonic sau prin alte surse online.