Menu
 

Ralitza - Vizita Fabrica Marton Mills Co Ltd - Marea Britanie

Ralitza - Vizita Fabrica Marton Mills Co Ltd - Marea Britanie
A fost o placere si o mare onoare pentru noi să vizităm una dintre cele mai importante fabrici de țesaturi din Anglia.
Marton Mills este cel mai mare furnizor de țesaturi pentru uniforme școlare și kilt-uri din Marea Britanie. 
Președintele fabricii, Dl.Duncan, ne-a impartasit despre afacerea de familie pe care o deține, despre administrarea fabricii, istoria Marton Mills, procesul tehnologic de fabricație, standardul de calitate si nu in ultimul rand despre mediu.

,, La Marton Mills se oferă calitate constantă și un serviciu exemplar. Scopul nostru este să producem țesături de înaltă calitate care să reziste la timp. Pentru a asigura acest lucru, am construit relații pe termen lung cu furnizorii noștri și am întreprins un protocol și teste stricte de control al calității.
Încercăm să utilizăm și să promovăm LÂNA, acolo unde este posibil, deoarece este naturală, durabilă și 100% bio-degradabilă. Suntem membri ai mărcii de lână, a campaniei pentru lână și lână britanică care sprijină creșterea etică a lânii atât în ​​Marea Britanie, cât și în străinătate.
Fiind o afacere deținută și administrată de familie, mândria și grija sunt asigurate cu fiecare comandă pentru a asigura producerea țesăturii de cea mai înaltă calitate."

Duncan R. Watts F.C.C.A

Add Comment