Menu
 

Accesoriile Ralitza In History Harley And The Davidsons

Accesoriile Ralitza In History Harley And The Davidsons

http://www.stelianmuscalu.ro/o-romanca-a-realizat-accesoriile-miniseriei-harley-and-the-davidsons-de-la-discovery-channel/

Zeci de sepci,bretele,si cravate din colectia Ralitza Tailoring au fost purtate de actori celebri intr-un serial Discovery Channel.

Ralitza Tailoring au pregatit in detaliu timp de o luna seturile speciale de accesorii care au ajutat la recrearea atmosferei din orasul Milwaukee de la incepul sec.XX.

Serialul Dicovery Channel in care apar accesoriile Ralitza este inspirat din viata celor doi fondatori ai faimoasei marci de motociclete Harley-Davidson. Filmul va avea premiera pe 5 septembrie in USA, urmand ca apoi sa fie difuzat in intreaga lume.

Miniseria, care are sase ore si va fi impartita in trei parti, va avea premiera pe 11 septembrie,de la ora 22.00,pe Discovery Channel.Urmatoarele doua parti vor fi difuzate pe 18,respectiv 25 septembrie,de la ora 22.00.

"A fost onorant pentru mine sa realizez accesoriile uneia dintre celei mai mari productii de fictiune facuta de Discovery Channel,miniseria Haley and The Davidsons.Colaborarea in acest proiect a avut un rezultat de care suntem foarte mandrii. Ma bucur sa stiu ca sepcile si accesoriile Ralitza au fost purtate de actori ca Michiel Huisman(interpretul lui Dadrio Naharis din Game of Thrones), Robert Aramay sau Bug Hall.

Este un pas important in parcursul nostru in plan international, mai ales ca brandul Ralitza este unul nou si care ocupa o piata de nisa in Romania" spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.