Atelierul Ralitza la Targul de Craciun Bucuresti

Atelierul Ralitza la Targul de Craciun Bucuresti

Atelierul Ralitza Tailoring, participa in perioada 30.11.2018 - 26.12.2018, la Targul de Craciun Bucuresti - Piata Constitutiei, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Creatie si Arta Bucuresti.
Dacă doriti să vă bucuraţi de o atmosferă plăcută, să cumpăraţi cadouri pentru cei dragi, vă aşteptam la căsuța noastră, unde veți gasi cele mai noi colecții de sezon Ralitza Tailoring. Accesorii minunate pentru bărbații și femeile din viața voastră, accesorii lucrate manual în atelierul propriu, cu mult drag pentru voi toți.

Pentru Bucharest Christmas Market, am pregatit cea mai exclusivistă colecție de sepci, la care s-au folosit materiale premium Harris Tweed, acestea fiind produse doar în ediție limitată, materiale din lână 100% de la producători cu tradiție din Italia și Marea Britanie. Modelele de șepci folosite la crearea acestei colecții sunt: Gavroche, Deerstalker (Sherlock Holmes), Greekfish, FlatCap, Newsboy, CountryFlat, DriverCaps, Riding, BacketHat, Pachwork, Driver, Chipiu dar și multe alte accesorii minunate. Nu vor lipsi fularele și cadourile speciale precum: papioane, butoni, bretele, eșarfe Ascot, batiste de buzunar, cravate, pin-uri de rever, toate vă vor așteapta la căsuța Ralitza Tailoring.

Vă invităm să trăiți magia lunii decembrie, în cea mai importantă lună din an, luna cadourilor de Crăciun. Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în Piața Constituției, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești. Evenimentul se înscrie în circuitul târgurilor de Crăciun din Europa și își propune să devină un obiectiv turistic național și european în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina noastra de facebook  https://www.facebook.com/ralitzatailoring/

Va asteptam cu drag!!!

Add Comment