Clubul Pasionatilor De Şepci

Clubul Pasionatilor De Şepci

Ralitza Tailoring vă invită la a doua ediție a ”Clubului pasionaților de șepci”, un eveniment care își propune să aducă în actualitate un accesoriu al anilor ’20, șepcile.
Marieta Kojanov, creatoarea colecțiilor de șepci, va prezenta tot ce trebuie să știți despre moda și purtarea acestor accesorii retro. O să aflați totul despre șepcile clasei muncitoare Newsboy sau Gatsby, pălăriile de vânătoare, pe care probabil le cunoașteți de la personaje precum Sherlock Holmes, Deerstalker sau modelul Country Flat, Greek Fisherman’s - șapca pescarului grec, Flat cap - un model cu influențe sport, dar care este purtată și la vânătoare, pescuit și călărie, Șapca Riding - eticheta sportului regal, Bucket hat - pălăria oamenilor de elită, Pachwork - șapca peticită, New York Police hat - pălăria politiștilor new yorkezi, Driver flat - șapca șoferilor, Biker cap - șapca motocicliștilor.

Cum se poartă, la ce se asortează, când se poartă aceste accesorii speciale veți afla doar la Clubul pasionaților de șepci!
Evenimentul se adresează tuturor barbatilor si femeilor care sunt atrași de accesoriile retro, pasionaților de mașini de epocă, motociclete sau vânătoare, iubitorilor de haine vintage și tuturor celor care vor să petreacă o seară cu aer de anii ’20.

Așadar, vă așteptăm, joi, 5 iulie, orele 18.30 la Joben Bistro Bucharest.
Intrarea este liberă – în limita locurilor disponibile.

Parteneri: Joben Bistro Bucharest, Imod flowers, Barcan Photography, Ambalaje Agwa.ro - Agwarom Marketing, The Wolfeye, Studio Colors, Alira Vinul, Kanpai, Japanos, NuPotAcasa - Horeca Enthusiast, Research Retold, 10Fingers.

Parteneri Media: Sava Ionut.RO, Revista Motor Clasic Magazin, Radio DEEA, Social Agenda, Barbosul.ro, Hai să Cunosti.

Add Comment