Menu
 

Ralitza la Pitti Immagine Uomo 94

Ralitza la Pitti Immagine Uomo 94

Pitti Immagine Uomo, editia 94, va avea loc in perioada 12 - 15 IUNIE , 2018, la Florenta, Italia. 


Evenimentul este dedicat promovarii industriei modei la nivel mondial, o oportunitate pentru creatorii din domeniu sa relationeze cu furnizorii din industria textila, dar si cu publicul larg pasionat de moda.

Prima editie Pitti Uomo a avut loc la Florenta, in Septembrie 1972.

Expozitia a inceput ca o platforma pentru promovarea designerilor italieni, in prezent este cel mai important targ de moda.

De doua ori pe an, in lunile ianuarie si iunie, participantii la acest targ prezinta noile colectii pentru sezonul care urmeaza. Organizatorii Pitti Immagine aduc producatori exclusivisti din tari precum Germania, Japonia, Spania, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Franta, China, Elvetia, Belgia, Statele Unite, Coreea de Sud, Austria, Rusia, Suedia.

,,Pentru noi este o mare placere sa ne reintalnim cu producatorii din aceasta industrie, fiind ocazia perfecta sa legam noi colaborari si chiar frumoase prietenii.

Pentru Atelierul RALITZA, participarea la astfel de evenimente internationale este aproape oblogatorie, pentru a fi in pas cu piata externa si de a accesa ce este mai bun in acest domeniu."


Add Comment