Menu
 

Colectia Ralitza Luxury Toamna/ Iarna 2017

Colectia Ralitza Luxury Toamna/ Iarna 2017
Colectia Ralitza Luxury a fost creata pentru cei care iubesc accesoriile, cei ce stiu ca alegand un produs Ralitza pot crea usor o tinuta perfecta, accesorizand piese simple dar cu bun gust, elegante si de calitate superioara.

Farmecul acestei colectii este pus in valoare de design, croiuri si materiale premium. Versatilitatea acestei colectii isi gaseste valoarea practica la barbatul si femeia urbana, care doresc sa iasa din anonimat si sa fie unici prin stil si atitudine.

Din respect fata de traditiile pe care le-am mostenit si pe care dorim sa le transmitem mai departe, am ales sa ducem aceasta frumoasa colectie in inima unui oras istoric, cu o puternica traditie in industria textila, Saltaire.

Saltaire Village este situat în West Yorkshire, Anglia. Este numit după Sir Titus Salt care a construit o moară de textile, cunoscută sub numele de Salt Mill, pe râul Aire, in 20 septembrie 1853. În decembrie 2001, Saltaire a fost desemnat de UNESCO drept Patrimoniu Mondial.

Colectia Ralitza Luxury 2017 se regaseste deja pe magazinul online www.ralitza.ro

Multumim prietenilor nostri Mihaela, Garrett si Codrina care ne-au sprijinit si sustinut in crearea acestui frumos proiect.