Menu
 

ARTICOL DECEMBRIE 2022

ARTICOL DECEMBRIE 2022

O nouă colecţie de şepci realizată în 2022! 

Cu această ocazie dorim să vă prezentăm câteva lucruri importante despre materialul pe care l-am folosit la această ultimă colecţie. 


Lână Abraham Moon - de 5 ani în colecţiile Ralitza! 

De peste 180 de ani, Abraham Moon & Soon produce la fabrica din Yorkshire cea mai bună stofă din lână, făcându-i unul dintre cei mai importanţi producători din Anglia.

Calitatea superioară a lânii pe care o folosim pentru colecţia de şepci, fulare şi alte accesorii vestimentare este motivul pentru care colaborăm cu această fabrică.

Paleta diversă de culori, stofa din lână pură, îmbogăţeşte în fiecare an colecţia noastră de accesorii. 


MOON a fost înfiinţată în 1837, în acelaşi an în care regina Victoria a urcat pe tron.

În prezent, Regele Charles al III - lea, ca Patron al Campaniei pentru Lână, sprijină industria lânii şi susţine utilizarea lânii. 


De ce apreciem atât de mult calitatea acestor stofe? 

Cu fiecare colecţie lucrată ne dorim ca materialul folosit să dea plus valoare produselor noastre. Vrem ca produsele Ralitza să fie SPECIALE.

Toţi clienţii Ralitza să poarte produse de calitate superioară, din cele mai bune materiale, lucrate cu mare atenţie la detalii, personalizate, şi cel mai important, lucrate cu dragoste. 


WWW.RALITZA.RO


https://ralitza.ro/ralitza-luxury/sepci-1/sapca-model-newsboy-tartan-plaid-check-columbia-blue-cu-roz-7576


https://ralitza.ro/ralitza-luxury/sepci-1/sapca-model-newsboy-tartan-plaid-check-caramiziu-cu-albastru-verzui-si-potocaliu-7541


https://ralitza.ro/ralitza-luxury/sepci-1/sapca-model-newsboy-tartan-plaid-check-rosu-cu-gri-si-negru-7540

Add Comment