Menu
 

Brand Ralitza - Vise Transformate In Realitate!

Brand Ralitza - Vise Transformate In Realitate!

De câte ori mi-a fost adresată întrebarea: ce vrei să te faci când vei fi mare, am raspuns mereu: ,,desingner vestimentar". Nu imi amintesc să fi răspuns altceva.

Visam și îmi imaginam fel și fel de proiecte legate de industria modei, dar numai design vestimentar nu am reușit să fac.

Eram copil, visătoare, independentă, exagerat de încăpătânată.


Cu o ambiție și o determinare de fier, cu energia unei fete de 20 de ani am terminat cursurile de ,,Croitor", iar la scurt timp am început să lucrez într-o mică companie, moment în care am pus prima cărămidă la temelia profesiei mele. În 1995  a fost debutul meu în această industrie. 

Ulterior am făcut studii superioare în domeniul: ,,Creație și Proiectare Îmbracaminte". 


După câtiva ani am fost invitată să lucrez  pe un post de conducere in departamentul de productie camasi, o companie multinationala, cel mai mare brand de haine pentru bărbați din România. A fost o mare provocare, dar deloc ușor. 

Am acumulat multe cunostințe și experiențe noi pe care ulterior le-am pus în aplicare ca liber profesionist.


În 2007 am devenit antreprenor, iar în 2012 am pus bazele propriului brand și am realizat primele accesorii sub marca înregistrată ,,RALITZA". Am avut o singură dorintă! 

Să lucrez la comandă, personalizat, cămași și accesorii vestimentare de calitate superioară, produse unicat și colecții în serie limitată.


Viața ca într-un film frumos mi-a oferit șansa să mă descopăr, să mă reinventez și să-mi demonstrez pentru a nu stiu câta oară, că poți să faci lucruri mărețe oriunde te-ai afla în această lume, atâta timp cat le faci ca un profesionist.

Eu, m-am străduit să le fac.


Pot spune că sunt un om norocos, chiar dacă mai am multe de bifat pe plan personal. 

Cu sprijinul clienților, familiei, prietenilor, am transformat un vis în realitate.

Acolo sus cineva mă iubește, are grijă de mine și mă duce în direcția care trebuie, pentru că așa se întamplă cand ești un om dedicat, cand iubești ceea ce faci, cand faci cu multă responsabilitate, perseverența și dăruire.


Nu am încetat să visez! 

Visele mele au depășit granițele, mă așteaptă un drum lung cu proiecte care sper să se realizeze la fel de frumos și armonios ca cele din ultimi ani. 

Sunt proiecte foarte importante pentru mine și sper din tot sufletul să am susținerea voastră, oriunde mă voi afla.

Vă multumesc și vă transmit un gând bun tuturor!


Cu multă dragoste,

Marieta Kojanov

Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!