Menu
 

Multumim Pentru Suport - Atelier Ralitza

 Multumim Pentru Suport - Atelier Ralitza

Pentru că această zi, 15 mai 2020, a devenit una specială, și va rămâne în memoria multora dintre noi, dorim să vă transmitem câteva gânduri de apreciere și de mulțumire.

Dacă în urmă cu două luni, stăteam în atelier si ne puneam o multime de întrebări la care aveam zero răspunsuri, usor, usor, lucrurile au intrat pe un făgaș normal. 

Am învățat să ne adaptam din mers, am dat frau liber imaginației, am reluat proiecte pe care in trecut din lipsa de timp le-am abandonat, am acceptat noi provocari si noi colaborari, proiecte de care acum suntem foarte mândri.

Dar, toate acestea, nu ar fi fost posibile, dacă voi, cei care apreciați accesoriile RALITZA, nu ne-ați fi fost alaturi. 

Vă transmitem un MARE MULTUMIM tuturor celor care în ultimele două luni, ne-ați pus serios la treabă.

Un MARE MULȚUMIM KCC din Londra, care ne-a provocat, si din cauza căruia, nici in acest an nu am avut parte de un PASTE liniștit.

MULTUMIM firmei de curierat @URGENT CARGUS, care a facut posibil, ca toate comenzile sa ajungă la clienti, fără întârzieri.

MULȚUMIM firmei de curierat DHL EXPRESS ROMANIA, pentru servicii impecabile, datorită lor, comenzile noastre au ajuns la timp, la Londra.

Și nu în ultimul rând, suntem recunoscători, pentru minunile pe care acest univers ni le oferă.

Este tare bine ca lucrurile să revină cat mai repede la normal, dar este foarte important sa fim responsabili cu noi, si cu cei din jurul nostru. 


Va îmbrățișam cu drag si să ne revedem cu bine!

Marieta Kojanov & Dan Govella - Atelier Ralitza